MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Vírivý bazén HANSCRAFT MSpa Luxury Exotic M-113S

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Vírivý bazén HANSCRAFT MSpa Luxury Exotic M-113S - Základné informácie

Mobilná vírivá vaňa MSPA LUXURY EXOTIC M-113S je určená pre 4 osoby a poskytne Vám osobný wellness a spa centrum priamo u Vás doma alebo vo Vašej záhrade. Tento vysoko elegantný model je vybavený jedinečným vzorom krokodílej kože so zlatým saténovým lemom. O kvalitnú perličkovú masáž v tejto vírivke sa postará 118 vzduchových trysiek s nadštandardným výkonom. Vírivka LUXURY EXOTIC uspokojí aj tých najnáročnejších klientov.

DARČEK ZDARMA: K mobilnej vírivke MSpa od nás dostanete darček, dózu INSPARATION CRYSTALS, americkú nepenivú aromaterapiu špeciálne vytvorenú priamo pre vírivé vane, ktorá tak maximalizuje zážitok z relaxácie a uvoľnia všetky Vaše zmysly.

Kompaktná vírivka LUXURY EXOTIC M-113S je elitným výrobkom radu MSPA. Ponúka unikátny relaxačný kúpeľ kdekoľvek si budete priať. Plnohodnotne nahradí funkciu Blower na klasických akrylátových vírivých vaniach, teda je to skutočne dobrá voľba pre všetkých, ktorí chcú luxusnú vírivku, avšak nechcú ju mať viazanú napevno na jednom mieste. Ako celý rad MSPA, aj túto vírivku prenesiete kamkoľvek budete chcieť.

Ak od svojej vírivky požadujete nielen komfort s kvalitným masážnym účinkom, ale aj exkluzívny dizajn, vírivá vaňa LUXURY EXOTIC je presne pre vás. Elegantný kruhový dizajn vírivky spoločne s unikátnym vzorom sú len špičkou ľadovca. Kvalita vírivky LUXURY EXOTIC je garanciou dlhoročného užívania kdekoľvek v exteriéri aj interiéri. Táto vírivka ponúka dostatočný priestor až pre 4 dospelých ľudí.

Vírivka sa dodáva v prevedení z tvrdeného syntetického materiálu, čo tejto vírivke dodáva dlhoročnú životnosť. Ďalej tu nájdete titánový ohrev vírivej vane 1500W, čo zaručí veľmi rýchly ohrev vášho vírivého kúpeľa. Samozrejme že vo vírivke nájdete aj termický kryt, ktorý nájdete v každom balení vírivky LUXURY EXOTIC. Ochranný kryt so zipsom s embosovaným logom dodáva tejto vírivke na unikátnosti.

Zloženie tejto nafukovacej mobilnej vírivky Vám zaberie cca 10 minút, rovnako ako jej opätovné zloženie, pokiaľ sa ju rozhodnete premiestniť kamkoľvek inam. Náš mechanizmus je veľmi jednoduchý a praktický. Vírivku nebudete nafukovať pumpičkou, či kompresorom. Súčasťou tejto vírivky je integrovaný nafukovací systém. Vírivka LUXURY EXOTIC je pripravená pre použitie po jednoduchom rýchlozostavení a zapojenie do elektrickej siete. Vďaka šikovnému mechanizmu sa Vám vírivka nafúkne doslova pred očami.

Technické dáta:
- počet osôb: 4
- počet vzduchových trysiek: 118
- integrovaná dezinfekcia vody: áno, generátor ozónu
- výkon generátora ozónu: 50-80 mg / hod
- výkon perličkovej masáže:
- úroveň 1: 300W
- úroveň 2: 500W
- úroveň 3: 720W
- vonkajší priemer: 1,80 m
- výška: 0,7 m
- objem: cca 700 l
- hmotnosť: cca 33 kg (bez vody), cca 733 kg (naplnená vodou)
- ohrev vody: 1500 W / 2,04 HP
- čas ohrevu: 1,2-2 ° C / hod
- max. Teplota vody: 42 ° C
- napájanie: 230V 50Hz
- dĺžka kábla: 1,5 m
- masážne čerpadlo: 720 W
- cirkulačné čerpadlo: 2000 l / h, 60 W
- rozmer balenia: 64 (š) x 63 (v) x 53 (h) cm
- mobilná vírivka nie je určená pre prevádzku so slanou vodou

Súčasťou balenia:
- ochranný kryt so zipsom
- nafukovací termokryt
- 2x kartušový filter
- manometer (tlaku vzduchu)
- termopodložka
- číselný zámok


Balenie:
  • hmotnosť balenia: 36 kg
  • rozmer balenia (VxŠxH): 63 x 64 x 53 cm

Vírivý bazén HANSCRAFT MSpa Luxury Exotic M-113S - Parametre

Druh: Vlastnosti:
Tvar:
Vyhrievanie:
Počet osôb:
Počet trysiek:
118 
Rozmery:
Výška vírivky:
Objem:

Vírivý bazén HANSCRAFT MSpa Luxury Exotic M-113S - Recenze (0)

Vírivý bazén HANSCRAFT MSpa Luxury Exotic M-113S - Otázky a odpovede (0)