MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Vírivý bazén HANSCRAFT MSPA Super Camaro M-051

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Vírivý bazén HANSCRAFT MSPA Super Camaro M-051 - Základné informácie

Mobilné vírivá vaňa SUPER CAMARO M-051

Mobilné vírivá vaňa MSPA SUPER CAMARO M-051 nastavila štandard mobilných víriviek naozaj vysoko. Ťažko nájdete lepšiu voľbu v odbore nafukovacích víriviek až pre 6 osôb. Vírivka SUPER CAMARO M-051 poskytuje osobné wellness a spa centrum priamo u Vás doma alebo kdekoľvek ju budete využívať. Relaxáciu si môžete užívať nielen s Vašou rodinou, ale aj s priateľmi, keďže je táto vírivka určená až pre 6 osôb. Môžete si vychutnať masáž 135 vzduchovými tryskami, ktoré blahodarne pôsobia na omladenie tela a proti každodennému stresu, čo skutočne oceníte.
Nafukovacie vírivá vaňa MSPA SUPER CAMARO M-051 má prekrásny najmodernejšie dizajn. Je to vírivka s výhodou ľahkej údržby a jednoduchej manipulácie. Je navrhnutá tak, aby ste si pri každom jej použití vychutnali neoceniteľný zážitok relaxácie. Táto vírivá vaňa je vhodná nielen na záhradu alebo terasu, ale tiež do akéhokoľvek interiéru. Mobilná vírivka je vyrobená z kombinácie syntetickej kože a kvalitného laminovaného PVC, ktoré je pevné a vysoko odolné. Ak hľadáte vírivú vaňu len pre 4 osoby, môžete si pozrieť MSPA CAMARO M-031, ktoré Vám zaručí obdobné potešenie z relaxácie, rovnako ako táto väčšia varianta CAMARO M-051.

- elegantný a atraktívny vzhľad
- integrovaná "Six Soft" anatomická sedátka (6x) zaručujú komfortnejšie relaxáciu
- 135 masážnych vzduchových trysiek pôsobí blahodárne na omladenie tela alebo proti každodennému stresu
- ohrev vody až na 42 ° C
- integrovaný samodrenážní systém umožňujúci ľahké odčerpanie vody
- inteligentný ovládacia panel zaručujúce ľahkú obsluhu
- digitálne poistka zabraňujúca deťom použiť vírivku bez dohľadu dospelej osoby
- tepelne izolačný kryt so zipsom spolu s ochranným nafukovacím krytom udržujú teplotu vody a zabraňujú úniku tepla
- integrovaný patentovaný Power-Pack System zaisťujúce oveľa tichší chod, než pri obdobných vaniach

Mobilné vírivá vaňa MSPA SUPER CAMARO M-051 je skutočnou ozdobou našej ponuky nafukovacích vírivých vaniach. Jej prémiový charakter dokresľuje počet predaných kusov, ktorý každoročne narastá. Túto nafukovaciu vírivku si obľúbila najmä náročná klientela, ktorá uprednostnila mobilnú vírivku pred klasickými akrylátovými vírivými vaňami. Ľahká manipulácia aj inštalácia vírivky sú silnou stránkou tohto hydroterapeutického produktu. Vďaka jednoduchej prenosnosti môžete aj túto vírivku kamkoľvek a kedykoľvek presunúť, podľa Vašich preferencií.
Nafukovacia vírivka MSPA SUPER CAMARO M-051 je vyrábaná zo syntetickej kože a veľmi kvalitného laminovaného PVC, ktoré je pevné a vysoko odolné. Z podobných materiálov sa vyrába nafukovacej raftové člny do extrémnych podmienok.
Obstaraním nafukovacej vírivky SUPER CAMARO M-051 si kupujete aj pevnejšie zdravie a robíte niečo pre seba. Vďaka pozitívnym hydroterapeutickým vlastnostiam našich mobilných víriviek budete cítiť väčšiu energiu a budete mať radosť z každodenného používania. Naši klienti sú prekvapení silou vírivého efektu perličkovej masáže, ktorú táto nafukovacia vírivka ponúka. Kvalitnejšie a hlbší spánok je jedným z hlavných benefitov, ktorý zaobstaraním tejto vírivky získate.
Táto vysoko nadštandardná nafukovacej vírivka je vybavená titánovým výmenníkom tepla o výkone 1500W, čo vašu vodu vyhreje až na 42 ° C. Súčasťou balenia vírivky SUPER CAMARO M-051 je aj izolačný termokryt, ktorý zabezpečí minimálnu tepelnú straty z vodnej hladiny, tlakový manometer, ktorý stráži tlak vzduchu pri procese nafukovanie, ďalej zipsom vybavený ochranný kryt, termopodložka, bezpečnostné zámok na kód aj dve kartušové filtrácie pre priezračnú vodu Vašej vírivej vane.
Vďaka jednoduchému mechanizmu Vám montáž tejto nafukovacej mobilnú vírivky potrvá zhruba 10 minút. Majoritnou výhodou všetkých nafukovacích víriviek je ich ľahká manipulácia a nízka hmotnosť. Vírivku MSPA SUPER CAMARO M-051 nenafukuje vzduchovou pumpičkou, či kompresorom. Súčasťou každej našej mobilnú vírivky je aj integrovaný nafuk

Balenie:
  • hmotnosť balenia: 41 kg
  • rozmer balenia (VxŠxH): 63 x 76 x 57 cm

Vírivý bazén HANSCRAFT MSPA Super Camaro M-051 - Parametre

Druh: Vlastnosti:
Tvar:
Vyhrievanie:
Počet osôb:
Počet trysiek:
135 
Rozmery:
Výška vírivky:
Objem:

Vírivý bazén HANSCRAFT MSPA Super Camaro M-051 - Recenze (0)

Vírivý bazén HANSCRAFT MSPA Super Camaro M-051 - Otázky a odpovede (0)